vrijdag 19 oktober 2012

Top 7 | ‘s Werelds meest nutteloze gadgets

7. Remote Wrangler

Remote Wrangles

In elk huishouden komt het voor: afstandsbedieningen die zoek zijn. Ergens dacht een overijverige ontwerper dé oplossing voor dit probleem te hebben gevonden: ik maak een hoofdtooi van klittenband waaraan je de afstandsbediening kan vastklitten en noem het de Remote Wrangler. Ik vermoed dat deze uitvinder jarenlang zijn klittenbandhoofdtooi te strak om z'n hoofd heeft gehad waarbij vele hersencellen zijn gestorven, want wat ziet dit product er achterlijk uit.
6. Head Time

Head Time

Op zoek naar een hersenspoelachtig hoofdmassage-apparaat? Probeer de Head Time: een uit de kluiten gewassen fietshelm met keramische balletjes die je de stress uit het hoofd masseren. Erg comfortabel ziet het apparaat er niet uit en met 1,3 kilogram is het ook geen lichtgewicht, maar wel voor de hele familie. Happy Headtime!
5. Portable Sauna

Portable Sauna

Nog zo'n futuristische doch achterlijke uitvinding: de Portable Sauna. Middenin de woonkamer zet je 'm neer, daarna kleed je je uit en ga je erin zitten. Terwijl de stoom je uit alle gaten, gleuven en poriën doet zweten, lijk je ondertussen op iemand die voor Halloween niet in z'n mislukte R2D2-kostuum past.
4. TV Hat

tv-hat

De 'TV Hat' is een soort boerka met karton; Jack Parow's pet met gordijntjes. Het geeft je de mogelijkheid om je iPod, iPhone of ander entertainmentapparaat op broekzakgrootte in de pet te stoppen en vervolgens handsfree naar het scherm te kijken. Er zit zelfs een vergrootglas in, waardoor het beeldscherm groter lijkt. Ondertussen zie je er wel uit als een idioot en krijg je helemaal niets mee van de omgeving. Zelfs een paard met oogkleppen ziet nog meer.
3. Useless BoxMet een naam als 'Useless Box' kan een plek in deze toplijst niet ontbreken. Het inschakelen van het apparaatje zorgt ervoor dat ie zichzelf weer uitschakelt en dat is dan ook het enige wat er gebeurt. Toch ziet het eruit alsof je er uren zoet mee kan zijn, maar erg nuttig is het niet.
2. Puppy Tweets

Puppy Tweets

Ja hoor! Het is er! Het antwoord op de vraag: 'wat zou mijn hond twitteren?' Met Puppy Tweets is het mogelijk om je hond de grootst mogelijke onzin te laten twitteren: 'dikke drol op het tapijt gelegd', 'geblaft naar die stomme hond van de buren' of 'vanavond slaap ik bij jou in bed'. Ik stel voor dat we het twitteren aan de vogels en mensen overlaten (alhoewel die laatste groep soms ook onzin plaatst).
1. Radiografisch bestuurbare zakdoekjesdoos

Zakdoekjes rijden

Dames, stel je voor: buiten dwarrelt de sneeuw naar beneden, binnen zit je op de bank naar All You Need Is Love of Bambi te kijken. Plots komen de tranen van emotie, maar omdat je jezelf als een soort burrito in je Snuggie (nog zo'n nutteloze uitvinding) hebt verstopt en geen zin hebt om op te staan, pak je de afstandsbediening van je radiografisch bestuurbare zakdoekjesdoos en rijdt deze naar je toe.

Heren, stel je voor: je zit op de bureaustoel, broek op de enkels, pornosite in de browser, klaar om te fierljeppen en plots besef je dat de zakdoekjes aan de andere kant van de kamer staan. Niet getreurd: met de radiografisch bestuurbare zakdoekjesdoos rijdt je de zakdoesjes prompt naar je toe.

Het kan haast niet anders of deze twee scenario's moeten de motivatie zijn geweest voor de Japanners die de radiografisch bestuurbare zakdoekjesdoos hebben uitgevonden. Zo'n rare uitvinding verdient natuurlijk de eerste plek in deze 'Top 7'.

terug naar www.recruitastudent.nl

Bron: studenten.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten