donderdag 25 oktober 2012

Dit bikini model al gezien , een hit op internet... You go girl

Stella Boonshoft is een naam die tot voor kort niemand kende. Ze werd echter wereldberoemd toen ze een foto van zichzelf in haar ondergoed op internet plaatste; de foto werd talloze malen geliket en gedeeld. De reden? Stella is een paar maatjes groter dan het gemiddelde bikinimodel.

Stella Boonshoft
Foto: TheBodyLoveBlog Tumblr
 
Ondanks dat ze dankzij een zeldzame aandoening overgewicht heeft, plaatste de studente een foto van haarzelf in ondergoed op haar Tumblr account. Ze wilde daarmee aan haar vroegere pestkoppen laten zien dat ze zich niet langer schaamt voor haar lichaam. De foto werd opgepikt door fotograaf Brandon Stanton, die de foto op zijn website publiceerde. De hoeveelheid reacties was enorm, en loopt nog steeds op: bijna 500.000 mensen liketen de foto en hij werd 20.000 keer gedeeld. Een groot deel van de reacties was positief, omdat men het knap vond dat ze zich ondanks haar gewicht zo durfde te tonen op internet.

Zelfverzekerd
Stella schrok zich dood van al die reacties, maar besloot toch om de foto te laten staan. Ze beschouwt de foto als een signaal naar alle vrouwen die moeite hebben met hun lichaam en hun gewicht. Ze roept daarom ook alle jonge vrouwen op om niet onzeker te zijn over hun lichaam. Volgens haar gaat het in het leven niet om je lichaam, maar des te meer om wie je bent.Bronnen: AD.nl, Dailymail.co.uk, Huffingtonpost.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten