donderdag 20 september 2012

Een lekker wijntje onder 3 euro ? kan dat , Jazeker...


En de winnaar is...
Voor het lekkerste wijntje kun je het beste naar de Lidl. De wijn ruikt het fruitigst, smaakt het lekkerst en heeft geen sterke afdronk. Bovendien is de fles mooi vormgegeven en dit is voor ons ook een pluspunt, want het oog wil ook wat. Wel is de wijn van de Lidl het duurste van allemaal, dus mocht je liever een voordeliger wijntje willen dan raden wij de 'Die Kroon Droe Wit' van de Jumbo aan. Deze wijn is het voordeligst en eindigde tevens op de tweede plek. De witte wijn bij de Coop kun je beter in de schappen laten, of als je hem per ongeluk al hebt gekocht, dan zouden we hem vooral door de gootsteen spoelen.

Om vooroordelen en voorkeuren uit te sluiten hebben we de wijn blind getest. De wijnen zijn door één persoon geserveerd waarbij de glazen zijn genummerd. De flessen werden ook voorzien van een nummer, zodat we later de conclusies aan de juiste wijn konden koppelen.

Lidl: Vega Del Cega Valdepeñas BlancoPrijs: €2,49
Alcoholpercentage: 12% vol
Inhoud: 75 cl
Bewaren: 10º - 12º C
Jaar: 2011
Land van herkomst: Spanje

Lidlwijn
Met een prijs van €2,49 is de 'Vega Del Cega Valdepeñas Blanco' van de Lidl de duurste wijn, ook bevat de wijn het laagste alcoholpercentage vergeleken met de andere vijf wijnen. Deze wijn komt niet uit Zuid-Afrika, maar uit Spanje. Het gehele etiket is gevuld met interessante Spaanse tekst, maar er is wel een oer-Hollandse windmolen afgebeeld op het etiket. De wijn ruikt fris en fruitig, de smaak is lekker en de wijn heeft geen sterke, droge afdronk. We zijn het unaniem eens over deze wijn: hij is lekker. De wijn mag dan wel de duurste van de vijf zijn, je krijgt wel waar voor je geld. Het is een lekkere wijn voor een betaalbare prijs.

Quotes:
"Wel lekker."
"Fris en fruitg."


terug naar lwww.recruitastudent.nl

Bron: studenten.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten