donderdag 9 augustus 2012

BREDASE STUDENTE MET BRESS NAAR DE OLYMPISCHE SPELEN

PERSBERICHT

Breda
8 augustus 2012

BREDASE STUDENTE MET BRESS NAAR DE OLYMPISCHE SPELEN

Delilah van Dijk, tweedejaars studente SocialWorkaan Avans Hogeschool gaat dit weekend met de Bredase studentensportorganisatie BRESS naar de Olympische Spelen. Delilah is na loting de winnares van de speciale Olympische actie voor studenten die zich in het voorjaar hebben ingeschreven bij BRESS.

De Olympische actie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met uitzendorganisatieRecruit a Student. Aanstaande vrijdag wordt met een select gezelschap in een echte Engelse dubbeldekker vertrokken naar Londen voor een tweedaagse trip die bestaat uit een compleet verzorgd programma inclusief bezoek aan de dames hockeyfinale.
Delilah isdolblij met de prijs:” Ik hockey zelf ook en kan echt niet geloven dat ik naar de wedstrijd mag die iedereen wel zou willen bezoeken.“

Studentensportorganisatie BRESS biedt een uitgebreid sportprogramma voor alleHbo-studenten in Breda.Recruit a Student is een studentenuitzendorganisatie met eveneens haar wortels in Breda.“We werken al vele jaren nauw samen en beide organisaties delendezelfde doelgroep en deliefde voor sport.. Dit soort initiatieven zijn kadootjes voor iedereen”  zegt Rolph van Riel, directeur BRESS.

BRESSverzorgt al 21 jaar de studentensport voor alle Hbo-studenten in Breda. Bij BRESS kan de student onbeperkt kiezen uit meer dan 50 verschillende sporten. Veel van deze sporten worden in het eigen BRESS Sportcenter gegeven. 

Studenten Uitzendbureau Recruit a Student is tien jaar geleden begonnen in Breda en opereert inmiddels landelijk. Zowel voor kleine als grote opdrachtgevers, voor de beginnende student tot aan de student die net is afgestudeerd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten